Stofafzuigunits voor plaatselijke afzuiging

Stofafzuigunits zorgen voor het afzuigen van zwevend stof in de werkomgeving. De beste manier om de maximale veiligheid van gebruikers te garanderen, is om de verspreiding van stof in de omgeving te voorkomen. De meest effectieve en veilige oplossing hierin, is plaatselijke afzuiging direct vanaf de bron. Om de afzuiging van de in de omgeving zwevende fijnstoffen te kunnen garanderen, moeten stofafzuigunits zijn uitgerust met filters met de volgende kenmerken: een groot oppervlak, hoge filtratie efficiëntie en een handig filterreinigingssysteem. Deze functies zijn essentieel om de beste prestaties te verkrijgen.

Mobiele stofafzuigunits te gebruiken op ontstoffingsinstallaties

De mobiele afzuigunits van Delfin zijn uitgerust met krachtige elektrische ventilatoren die een hoge luchtstroom genereren. Daarnaast zijn deze units uitgerust met polyester filters met een groot filteroppervlakte, handige filterreinigingssystemen en grote opvangcapaciteit van 35 tot 160 liter. Ideaal voor installatie op ontstoffings- en luchtzuiveringsinstallaties.

Stofafzuigunits met afzuigarm

Mobiele afzuigunits met afzuigarmen voor lokale afzuiging op werkbanken. Hoge luchtstroom, grote polyester filters, geïntegreerd filterreinigingssysteem en grote opvangcapaciteit.
 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

+