Zuigaccessoires

Met de juiste industriële stofzuiger en stofzuiger accessoires van Delfin gaat elke reinigingsklus eenvoudig en snel. Delfin levert alle benodigde accessoires voor de bediening van industriële stofzuigers: slangen, accessoires voor handmatige reiniging en accessoires voor het reinigen van de vloer. Stofzuigeraccessoires zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals rubber, siliconen en roestvrij staal. De industriële stofzuigers en stofzuiger accessoires van Delfin zijn geschikt voor elk type toepassing en industrie. Van de farmaceutische industrie tot de voedingsindustrie en van de mechanische industrie tot kerncentrales. De originele accessoires van Delfin zijn speciaal ontworpen om de functionaliteit van elk model te maximaliseren en verhogen het comfort en de efficiëntie van het gebruik van de industriële stofzuiger. Handmatige accessoires zijn ideaal voor nauwkeurige reinigingstaken en voor moeilijk bereikbare plekken en helpen de gebruiker bij specifieke taken. Zo kunnen deze zuigaccessoires bijvoorbeeld worden gebruikt bij het reinigen van machines in laboratoria. 

Onze accessoires, uw efficientië.

Ontdek onze accessoires en opties!

Stofzuiger accessoires voor industriële stofzuigers

ACCESSOIRES

voor algemeen of specifiek gebruik

Voorafscheiders met trolley

VOORAFSCHEIDERS MET TROLLEY

voor het vergroten van de opslagcapaciteit van uw industriële stofzuiger

Flexibele zuigslangen voor industriële stofzuigers

ZUIGSLANGEN

Van alle accessoires voor afzuiging is de keuze van de juiste zuigslang van fundamenteel belang voor een eenvoudig en correct gebruik van de industriële stofzuiger. 
Afhankelijk van de aard van het terug te trekken materiaal, de af te leggen afstand en de nodige flexibiliteit is het noodzakelijk de voor dit doel meest geschikte zuigslang te kiezen. 
Delfin biedt een ruime keuze aan slangen, gemaakt van verschillende materialen en functies, om aan alle reinigingsbehoeften in industriële omgevingen te voldoen. 

Stofzuiger accessoires voor stoffen, vaste stoffen en vloeistoffen

ZUIG ACCESSOIRES

Een Delfin stofzuiger kan worden aangepast om zo voor 100% aan uw wensen en behoeften te voldoen. Het gebruik van originele stofzuigeraccessoires verbetert de functionaliteit van de industriële stofzuiger, waardoor het comfort en de efficiëntie van het gebruik wordt verhoogd. Delfin beschikt over een breed assortiment accessoires, geschikt voor elke toepassing en industrie. 

Originele reserve onderdelen van Delfin

ORIGINELE RESERVEONDERDELEN

Reserveonderdelen zijn voor elk model stofzuiger altijd beschikbaar en worden snel geleverd. Dankzij de officiële reserveonderdelen van Delfin kunnen de waarde en de efficiëntie van de stofzuiger te allen tijde worden behouden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

+