Afzuigunits voor spanen

Bij de fabricage- en snijprocessen van hout, aluminium en PVC komen kleine spanen vrij. Deze spanen moeten constant worden verwijderd om de productie installaties efficiënt te houden. Delfin's spanenzuigers komen voort uit de noodzaak om de productielijnen schoon en werkend te houden. Het afzuigen van hout-, PVC- en aluminiumspanen moet direct vanaf de bron op de verwerkingsmachine worden uitgevoerd, voordat het zich kan verspreiden of zich kan ophopen in de werkomgeving. Stofzuigers voor hout-, PVC- en aluminiumspanen zijn gemakkelijk transporteerbaar en kunnen worden geïntegreerd op reeds bestaande productielijnen. De spanenafzuiger heeft een grote opvangcapaciteit van 35 tot 160 liter en een uitstekende zuigcapaciteit dankzij het hoge vermogen van de elektrische ventilatoren waarmee ze zijn uitgerust.

Industriële afzuigunit voor spanen met handmatig filterreinigingssysteem

Grote afzuigcapaciteit van vluchtige spanen. Voorzien van grote polyester sterfilters en een handig, handmatig geïntegreerd filterreinigingssysteem.

Industriële afzuigunits voor spanen met automatisch filterreinigingssysteem

Industriële afzuigunit met zeer hoge luchtstroom- en onderdrukwaarden. Deze machine is ideaal voor de continue directe extractie van spanen op productiemachines. Het automatische filterreinigingssysteem met return puls en de grote opvangcapaciteit maken de continue afzuiging van hout-, aluminium- en PVC spanen mogelijk door het elimineren van productie inefficiënties.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

+