Voorafscheiders voor stofzuigers

Het opzuigen of verplaatsen van grote hoeveelheden stof of vast materiaal (poeders, pellets, stukjes metaal of plastic, etc.) is geen makkelijke operatie. Om dit te realiseren biedt een industriële stofzuiger in combinatie met een voorafscheider de oplossing. Door deze combinatie is het mogelijk om de opslagcapaciteit van de stofzuiger aanzienlijk te vergroten en tegelijkertijd een grotere efficiëntie te verkrijgen bij het verzamelen van het materiaal.

Voorafscheiders op wielen

De voordelen bij het gebruik van een voorafscheider gecombineerd met de juiste industriële stofzuiger zijn niet beperkt tot een capaciteitsverhoging. Zo bieden voorafscheiders de volgende voordelen: 

- De motor van de stofzuiger krijgt een hoger beschermingsniveau, waardoor de levensduur aanzienlijk wordt verlengd;
- De werklast van de filters van de stofzuiger wordt verminderd, waardoor altijd een hoge zuigkracht wordt gehandhaafd en kosten worden verlaagd; 
- Om te kunnen voldoen aan specifieke zuig- of verzamelbehoeften.

VOORAFSCHEIDERS OP WIELEN VOOR HET VASTHOUDEN VAN FARMACEUTISCHE POEDERS

Voorafscheiders met een cycloon van AISI316 roestvrij staal met de maximale efficiëntie van 98%* voor farmaceutische stof. De voorafscheiders van de Dust containment Delfin lijn zijn ontworpen om het onderhoud en reinigen van de machines op een simpele en veilige wijze te kunnen voltooien, met toale veiligheid voor de gebruikers.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

+