Centrale stofzuigsystemen.

Een centraal stofzuigsysteem maakt het mogelijk om fijne- en vaste stoffen op te zuigen dankzij een reeks buizen die overal in de werkplaats kunnen worden gemonteerd. Dankzij de centrale stofzuigsystemen van Delfin kunnen materialen zelfs uit meer zuigpunten tegelijkertijd worden afgevoerd, afhankelijk van het vermogen, de kenmerken van de zuigunit en de specifieke werkomstandigheden. Elk vacuümsysteem wordt op maat ontworpen op basis van de specifieke afmetingen en kenmerken van het gebied waarin het moet worden geïnstalleerd. Al 25 jaar ontwerpt, fabriceert en installeert Delfin centrale stofzuigsystemen voor het afzuigen van poeders en vaste stoffen in alle soorten industrieën. 
 

Centraal stofzuigsysteem, van A tot Z.

Ontwerp, engineering en installatie van centrale gecentraliseerde vacuümsystemen voor:
reiniging en onderhoud
stofbeheersing
integratie op productielijnen
verbetering van de efficiëntie

Zuigunits voor centrale stofzuigsystemen

ZUIGUNITS

voor centrale stofzuigsystemen

Filterunits voor centrale stofzuigsystemen

FILTERUNITS

voor centrale stofzuigsystemen

Componenten voor centrale stofzuigsystemen

COMPONENTEN

voor centrale stofzuigsystemen

Krachtige zuigunits

KRACHTIGE ZUIGUNITS

Een gecentraliseerd vacuümsysteem om de efficiëntie van de plant te verhogen. De afzuigunit moet verstandig worden gekozen, rekening houdend met vele factoren, zoals het op te zuigen materiaal, het aantal afzuigpunten en de af te leggen afstanden. Delfin produceert vaste en mobiele afzuigunits tot 25 kW vermogen, waarbij er verschillende opties beschikbaar zijn zoals een afstandsbediening en volledige personalisatie van het elektrische paneel voor speciale functies. 

Hoge efficiëntie filterunits

HOGE EFFICIËNTIE FILTERUNITS

Industriële vacuümsystemen voor fijnstof vereisen een hoge mate van filtratie om de efficiëntie van fabrieksactiviteiten te garanderen. De gecentraliseerde vacuümsystemen van Delfin kunnen worden voorzien van zeer efficiënte filtereenheden (met geïnstalleerde HEPA filters) met een groot filteroppervlak om machinestilstanden en prestatievermindering tijdens lange operaties te minimaliseren. 

Opvangcontainer voor het opslaan van opgezogen materialen

VERZAMEL UNITS

Een centraal stofzuigsysteem biedt een efficiënte oplossing voor het verzamelen van opgezogen materiaal. Elk stofzuigsysteem kan worden uitgerust met het juiste opvangsysteem, waardoor het gezogen materiaal gemakkelijker kan worden verwijderd: uitneembare containers, BI.BO., Endless Bag zakkensystemen en roterende cellen voor continue afvoer zijn slechts enkele van de oplossingen voor het beheren van het verzamelde stof. 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

+