Industriële stofzuigers.

Industriële stofzuigers zijn al meer dan 30 jaar de core business van Delfin. Delfin produceert industriële stofzuigers die in elke branche aan elke behoefte van reiniging of onderhoud kunnen voldoen.
Elke industriële stofzuiger is ontworpen met een specifiek doel. De eigenschappen van de stofzuiger maken deze geschikt voor diverse toepassingen, zoals bijvoorbeeld stof, vaste stoffen of vloeistoffen. De juiste configuratie van de industriële stofzuiger voor uw behoeften hangt af van de benodigde zuigkracht en de hoeveelheid en morfologie van het te zuigen materiaal: specifieke industriële stofzuigers voor fijnstof, industriële stofzuigers voor bouwstof, stofzuigers voor het scheiden van oliën en spanen en stofzuigers voor giftige of gevaarlijke poeders. Ze bieden allemaal specifieke oplossingen voor zelfs de zwaarste industriële toepassingen.
De industriële stofzuigers van Delfin zijn de beste oplossing voor het verwijderen van stof en/of productieafval uit elke werkomgeving en zorgen voor maximale efficiëntie en veiligheid van elk productiegebied. Dankzij de HEPA filtratie en extra gecertificeerde componenten zorgen ATEX industriële stofzuigers voor het hoogste niveau van reinheid en veiligheid, zelfs in omgevingen met explosiegevaar.

Ons assortiment industriële stofzuigers.

Kies de beste oplossing voor uw behoeften.

Industriële stofzuigers op 380 Volt

380 VOLT
INDUSTRIËLE STOFZUIGERS

voor zware en continu toepassingen

Industriële stofzuigers op 230 Volt

230 VOLT
INDUSTRIËLE STOFZUIGERS

voor reinigingstaken en veel voorkomende toepassingen

Industriële stofzuigers voor fijn en giftig stof

INDUSTRIËLE STOFZUIGERS VOOR
FIJN EN GIFTIG STOF

voor het veilig afzuigen van gevaarlijk stof

Perslucht stofzuigers voor de industrie

PERSLUCHT STOFZUIGERS

met krachtige Venturi afzuigunits

ATEX stofzuigers

GECERTIFICEERDE ATEX STOFZUIGERS

voor gebruik in potentieel explosieve atmosferen

Oliezuigers en spanenzuigers

OLIEZUIGERS EN SPANENZUIGERS

voor terugwinning en hergebruiken van smeermiddelen uit werktuigmachines

Industriële stofzuigers voor de farmaceutische industrie, de voedselindustrie en cleanrooms

INDUSTRIËLE STOFZUIGERS VOOR PHARMA, VOEDSEL EN CLEANROOMS

ontworpen om besmetting in productielijnen te voorkomen en maximale hygiëne te garanderen

Industriële stofzuigers voor OEM'ers, verpakkings- en productielijnen

INDUSTRIËLE STOFZUIGERS VOOR OEM'ers, VERPAKKINGS- EN PRODUCTIELIJNEN

voor het opzuigen van schroot en afval van verpakkingen en productielijnen

High power vacuum cleaner range

INDUSTRIËLE STOFZUIGERS 
MET HOOGWAARDIGE LOBE POMPEN

vacuümoplossingen voor de zware industrie

Filtratie, het schild van de stofzuiger

FILTRATIE: HET SCHILD VAN DE STOFZUIGER

Elk type poeder of materiaal heeft verschillende kenmerken en elke industriële stofzuiger moet beschikken over de juiste filters en het juiste filterreinigingssysteem om het materiaal veilig op te kunnen zuigen. Filters maken het mogelijk om maximale zuigprestaties te behouden en het afgezogen poeder op te vangen zodat de in de omgeving vrijkomende lucht geen risico vormt voor de gezondheid van de gebruiker. Het systeem van efficiënte reiniging van het filter is een essentieel onderdeel waarmee rekening moet worden gehouden bij het kiezen van een stofzuiger.
De industriële stofzuigers van Delfin worden altijd voorzien van de beste stofzuigerfilters (met gecertificeerde HEPA filtratie) en handmatige, halfautomatische of automatische filterreinigingssystemen die in elke werksituatie maximale efficiëntie en effectiviteit van filtratie garanderen.

Industriële stofzuiger voor veiligheid

VEILIGHEID EERST

Stofzuigers die worden gebruikt in omgevingen waar explosiegevaar bestaat door gassen of brandbaar stof, kunnen de ontsteking verschaffen die nodig is om schade of een explosie te veroorzaken.
De ATEX stofzuigers van Delfin elimineren dit risico. Onze ATEX gecertificeerde stofzuigers zijn speciaal ontworpen om ontstekingsbronnen te voorkomen, zijn gebouwd met componentencertificaten en geschikt voor gebruik in risicogebieden.

Industriële stofzuigers voor maximale productiviteit en product efficiëntie

BESPARING EN EFFICIËNTIE

Industriële stofzuigers zijn de beste oplossing om maximale productiviteit en productieve efficiëntie te garanderen. Het gebruik van een industriële stofzuiger verkort de tijd die nodig is voor reinigingswerkzaamheden aanzienlijk in vergelijking met alternatieve methoden en maakt in veel gevallen het hergebruik van materialen of vloeistoffen (zoals oliën voor werktuigmachines) mogelijk wat zorgt voor belangrijke kostenbesparingen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan