Stofafzuigunits

Mobiele stofafzuigunits hebben het hoogste luchtdebiet binnen ons assortiment. De belangrijkste functie van een stofafzuiger is het verwijderen van stof in suspensie om te zorgen voor schone lucht in het werkgebied. De prestaties van onze industriële stofafzuigers maken deze machines ideaal voor plaatselijke afzuiging direct aan boord van procesmachines. Het inzetten van een stofafzuiger zorgt voor efficiëntie en biedt veiligheid voor gebruikers en productieomgevingen. Door spaanders en poeders rechtstreeks vanaf de bron af te zuigen, kan altijd het maximale rendement worden behaald op alle procesmachines die grote hoeveelheden spaanders produceren.

Onze stofafzuigers en stofafzuigunits

Ontdek onze oplossing voor stofafzuiging

Stofafzuigunits voor plaatselijke afzuiging

STOFAFZUIGUNITS
VOOR PLAATSELIJKE AFZUIGING

Stofafzuigunits voor luchtzuiveringstoepassingen

Dust collectors

INDUSTRIËLE AFZUIGUNITS VOOR SPANEN

Voor continu verwijdering van spanen uit productielijnen

Stofafzuigunits met de hoogste filtratie

DE HOOGSTE FILTRATIE OP DE MARKT

Stofafzuigunits en stofafzuigers zuigen fijn stof en zeer fijne materialen af. Door deze machines uit te rusten met filters met een groot oppervlak en een zeer efficiënt filtergraas, wordt de motor van de machine beschermd. De stofafzuigunits van Delfin zijn daarnaast uitgerust met brede oppervlaktefilters met ergonomische en effectieve reinigingssystemen om zo altijd een maximale prestatie van ontstoffing te garanderen.

Stofafscheiders voor luchtzuivering

LUCHTZUIVERING

De meeste productieprocessen produceren stof, rook en spaanders welke op de juiste manier moeten worden behandeld, om zo te voorkomen dat deze een bron van gevaar kunnen opleveren voor de externe omgeving en voor de efficiëntie van de productie. Afzuigunits maken het mogelijk deze risico's te vermijden door lucht te filteren uit fijnstofdeeltjes die vrijkomen tijdens het snij-, behandelings- of zandstraalproces, waardoor de omgeving schoon blijft.

Stofafscheiders met gecertificeerde veiligheid

GECERTIFICEERDE VEILIGHEID

Regelmatige reinigingscycli en luchtzuivering zijn verplicht bij het omgaan met explosief stof. Explosieve poeders mogen in werkomgevingen niet ophopen en moeten dankzij speciale afzuigkappen continu en direct vanaf de bron worden afgezogen. De ATEX afzuigunits van Delfin zijn uitgerust met antistatische filters met een hoog rendement en zijn compleet met aarding. Afzuigkappen maken het mogelijk om chips, stof en dampen direct vanaf de bron af te zuigen en op te slaan.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

+