EEN WERELD VAN SERVICE

Het voordeel van een Delfin stofzuiger houdt niet op bij een machine van prima kwaliteit, snelle verzending en 2 jaar garantie. Delfin staat altijd garant voor een snelle en accurate service. We weten dat onze stofzuigers onmisbaar gereedschap worden in uw dagelijkse werk. Daarom doet Delfin er alles aan om uw vragen binnen 24 uur te beantwoorden, zonder filters of bureaucratische procedures.

Ultra snelle verzending van industriële stofzuigers

ULTRA SNELLE VERZENDING

Snelle verzending voor Delfin is een must, geen optie.
Onze Service Level Agreement verplicht ons tot een ongeëvenaarde verzenddienst. Onze bestsellers zijn altijd op voorraad voor snelle levering en elke andere oplossing op maat wordt binnen enkele weken na de besteldatum geproduceerd. Gangbare reserveonderdelen en accessoires worden binnen 3 werkdagen geleverd. Vragen over de levertijd? Neem gerust contact met ons op.

Industriële stofzuigers en custom oplossingen

CUSTOM OPLOSSINGEN

Met meer dan 130 verschillende industriële stofzuigers in ons assortiment kan Delfin voor elke behoefte de juiste oplossing bieden. En als het niet in de catalogus staat? Geen probleem! We ontwerpen en vervaardigen een stofzuiger die aan uw behoeften voldoet. Delfin kan ook gecentraliseerde vacuümsystemen ontwerpen en leveren waardoor meerdere gebruikers tegelijkertijd kunnen werken. Afhankelijk van uw wensen, de toepassing en het budget vinden we samen het juiste antwoord.

Gecertificeerde industriële stofzuigers

CERTIFICATEN

Een gecertificeerd product betekent een veilig product. Ons bedrijf behaalde de kwaliteitscertificering ISO9001. Al onze stofzuigers zijn 100% Made in Italy, CE-gecertificeerd en gebouwd in gelakt of roestvrij staal voor de langste duur op de markt. Stofzuigers voor specifieke of gevaarlijke toepassingen zijn gecertificeerd om de veiligheid van de gebruiker te garanderen en om te voldoen aan de strengste voorschriften:

  • Compleet ATEX gecertificeerd stofzuiger assortiment
  • Industriële stofzuigers voor het opzuigen van asbest en giftig stof
Demonstratie industriële stofzuiger

DEMO EN VRIJBLIJVEND BEZOEK

Een industriële stofzuiger is in tegenstelling tot een gewone stofzuiger, een instrument voor efficiëntie dat nodig is in elk soort bedrijf. Het is fundamenteel om voor elke toepassing de juiste stofzuiger te gebruiken om de resultaten te maximaliseren. Daarom heeft Delfin haar klanten altijd gratis inspecties aangeboden. Onze salesmanagers zijn altijd beschikbaar om uw bedrijf te bezoeken en de beste oplossing te adviseren.

DOP test voor HEPA absoluut filter industriële stofzuiger

DOP TEST VOOR HEPA ABSOLUUT FILTERS

Een productiemanager moet vertrouwen op de gereedschappen die in zijn faciliteit worden gebruikt. Delfin kan de DOP test leveren als aanvullende test op zijn HEPA filters om de filtercapaciteit van het filter te certificeren. Vraag ernaar bij het bestellen!

Delfin klantenservice chain

DELFIN KLANTENSERVICE CHAIN

We hebben voor onze klanten een toegewijd en gespecialiseerd team met specifieke vaardigheden samengesteld om altijd een directe communicatie met Delfin te garanderen, zonder filters:

UW VOORDELEN

  • Directe communicatie met onze experts, zonder filters
  • Kennis altijd binnen bereik
  • Snelle antwoorden
  • Team van experts tot uw beschikking
  • Dubbele tevredenheid: servicekwaliteit en gekwalificeerd personeel dat voor uw behoeften zorgt
Voor meer informatie, download de flyer

Vraag vrijblijvend een offerte aan

+