Perslucht stofzuigers

Op sommige plaatsen is stroom niet toegankelijk of verboden vanwege specifieke richtlijnen, zoals die in ATEX omgevingen. In dergelijke gevallen is perslucht een alternatieve energiebron die ook vaak in grote hoeveelheden beschikbaar is. Perslucht stofzuigers zijn de perfecte oplossing voor deze omgevingen. Delfin produceert een breed assortiment perslucht stofzuigers aangedreven door Venturi-ejectoren, gekenmerkt door een laag luchtverbruik. Deze machines vormen een uitstekende oplossing voor het opzuigen van stof, vaste stoffen en vloeistoffen wanneer stroom niet toegankelijk of beperkt is.

Perslucht stofzuigers voor poeders en vaste stoffen

Compacte industriële stofzuigers aangedreven door 1 of 2 venturi units met grote polyester filters, welke zeer geschikt zijn voor het opzuigen van kleine of middelgrote hoeveelheden poeders en vaste stoffen.

Perslucht stofzuigers voor vloeistoffen

Stofzuigers voor vloeistoffen aangedreven door 1 of 2 venturi units met een laag luchtverbruik maar met een hoog zuigvermogen. Ideaal voor het opzuigen van vloeistoffen waar elektriciteit niet volledig toegankelijk is.

Perslucht stofzuigers voor meerdere toepassingen

Krachtige industriële stofzuigers aangedreven door perslucht met een grote filtercapaciteit. Ideaal voor zware toepassingen en speciaal ontworpen voor gebieden waar elektriciteit niet volledig toegankelijk is.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

+