230 Volt industriële stofzuigers voor droge stoffen en vloeistoffen

230 Volt industriële stofzuigers voor droge stoffen en vloeistoffen welke zijn ontworpen voor algemene toepassingen in productieve omgevingen. Het 230V assortiment stofzuigers combineert extreme stevigheid en kwaliteit met handigheid en compactheid. Ze zijn ideaal om door verschillende werkgebieden te worden verplaatst.

Industriële stofzuigers voor vloeistoffen

Compacte en krachtige industriële stofzuigers voor vloeistoffen uitgerust met een, twee of drie krachtige 230V by-pass motoren. De opvangcapaciteit gaat van 50 tot 120 liter. Er zijn verschillende filtratieniveaus om aan elke behoefte te voldoen betreft terugwinning en afvoer van vloeistoffen.

Industriële stofzuigers voor stof

Compacte en handige industriële stofzuigers met één of twee 230V by-pass motoren. Geschikt voor alle soorten stof dankzij grote oppervlaktefilters, dustop return pulse reiniging, verschillende filtratieniveaus en vele productie opties.

Industriële stofzuigers voor meerdere toepassingen

230 Volt stofzuigers voor natte en droge toepassingen. Twee of drie 230V by-pass motoren en grote opvangcapaciteit tot 100 liter. Ideale oplossing voor algemene reiniging in industriële omgevingen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan