Industriële stofzuigers met hoge-prestatie lobe pomp voor de zware industrie

Om de hoogste productie efficiëntie en veiligheidsnormen te behouden hebben cementfabrieken, gieterijen, staalfabrieken, verbrandingsovens en energiecentrales krachtige en effectieve reinigingsinstrumenten nodig.
De industriële stofzuigers van DHV Delfin maken het gemakkelijk en veilig om grote hoeveelheden stoffig of vast materiaal te verwijderen en te verplaatsen.

Mobiele industriële stofzuigers met verwijderbare container

Krachtige stofzuigers welke gemakkelijk te verplaatsen zijn dankzij heftruckinlaten. Deze oplossingen zijn het meest geschikt voor zware toepassingen, zelfs in verschillende delen van een productie-installatie. De afvoer van het opgezogen materiaal is veilig dankzij afneembare containers.

Semi-mobiele industriële stofzuigers geïnstalleerd op een hopper

Zeer krachtig stofzuigsysteem voor lokale lediging of voor lediging in een BIG BAG. Zeer hoge stofzuigprestaties en hoge filterefficiëntie. Deze oplossingen zijn het meest geschikt om grote hoeveelheden materiaal te zuigen, zelfs over lange afstanden. Er zijn veel afvoersystemen beschikbaar, zelfs met een continu cyclus.

Stationaire zuigeenheden

Krachtige vaste zuigeenheden met lobbenpomp en geluiddichte cabine, gekenmerkt door een hoog vermogen, stilte en betrouwbaarheid. Te gebruiken in combinatie met filterende voorafscheiders. 
 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

+