Pneumatisch transport voor verdunde fase transport

Pneumatisch transport wekt vacuüm op door middel van een krachtige enkelfasige motor of door middel van een krachtige zijkanaalventilator (verkrijgbaar tot 15 kW). Ideaal om zware materialen over lange afstanden te transporteren. De behuizing is verkrijgbaar in diameter 280 of 420 mm, afhankelijk van de hoeveelheid te transporteren materiaal, de laad- en loscycli van de productielijn en de afmetingen van de beschikbare ruimte voor de installatie van de machine. Voorzien van polyester of roestvrij staal patroonfilters welke automatisch gereinigd worden. Verschillende soorten lossystemen zorgen voor een volledige, snelle en effectieve afvoer van het getransporteerde materiaal.
Voor elk model pneumatisch transportsysteem is het mogelijk te kiezen uit talrijke constructie- en automatiseringsopties, zodat elke machine kan worden aangepast aan de machines van de klant en aan specifieke toepassingsbehoeften. Snel en gemakkelijk te installeren dankzij gekleurde en voorbedrade buizen.
 

Pneumatisch transport van poeders, granulaat en vaste stoffen - korte afstand

Extreem compact enkelfasige pneumatisch transport voor het efficiënt transporteren van droge en lichte poeders over korte afstanden. Transport met de beste prijs- en kwaliteitsverhouding.

Pneumatisch transport van poeders, granulaat en vaste stoffen - lange afstand

Pneumatisch transport van poeders en granulaten over lange afstanden op 230 Volt of 380 Volt. Dankzij de modulariteit van de componenten kunnen deze units zeer nauwkeurig worden aangepast aan de wensen van de klant. Zo bestaan er meerdere constructie opties voor totale integratie op de machines van de klant en voor constructieve behoeften. Pneumatisch transport van topkwaliteit.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

+