Industriële stofzuigers voor gebruik bij laswerkzaamheden

Industriële stofzuigers kunnen tijdens het lassen verschillende functies hebben. Over het algemeen verwijderd de stofzuiger de dampen die worden gegenereerd door het industriële lassen. Er zijn echter specifieke toepassingen, zoals het opzuigen en terugwinnen van lasflux van ondergedompelde booglassers, waarvoor een industriële stofzuiger met specifieke kenmerken nodig is.

Industriële stofzuigers voor Mig-Mag lassers

Bij MIG/MAG lassen komen bepaalde dampen vrij die schadelijk kunnen zijn voor de gebruiker wanneer deze stoffen worden ingeademd.  De industriële stofzuigers van Delfin voor MIG/MAG lassers werken tegelijkertijd met het lasapparaat en verwijderen alle dampen en vonken die door de lasser worden geproduceerd, direct vanaf de bron. Dit kan worden bereikt dankzij verschillende specifieke filters die op deze machines zijn geïnstalleerd.

Stofzuigers voor flux recovery bij laswerkzaamheden

Een grote hoeveelheid flux wordt gebruikt tijdens laswerkzaamheden met ondergedompelde booglasmachines. Normaliter zijn de heraankoopkosten en de hoeveelheid tijd die nodig is voor het terugwinnen van flux, aanzienlijk. Dankzij onze Delfin stofzuigers is het mogelijk om flux dat gebruikt wordt bij laswerkzaamheden terug te winnen. Onze machines zijn modulair en krachtig en kunnen direct op het lassysteem worden geïnstalleerd. 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

+