Industriële stofzuigers voor de voedselsindustrie, farmaceutische industrie en cleanrooms

Binnen de voedselindustrie, de farmaceutische industrie en cleanrooms is er sprake van maximale hygiëne en mag er geen vervuiling van de werkomgeving plaatsvinden. Industriële stofzuigers voor toepassingen in de voedsel- en farmaceutische industrie moeten absolute hygiënische normen garanderen. Zo moeten de stofzuigers beschikken over HEPA filters, roestvrijstalen constructie, volledige aarding, maar ook antistatische en roestvrijstalen accessoires geschikt voor contact met levensmiddelen en voor het opzuigen van materialen bij hoge temperaturen. De ATEX certificering voegt een extra beveiligingsniveau toe dankzij gecertificeerde componenten voor gebruik in ATEX gebieden.

Stofzuigers voor bakkerijen en voedsellaboratoria

Het opzuigen van kruimels en voedselresten van de bodem van ovens zonder het gebruik van de juiste gereedschappen kan een moeilijke taak zijn. Industriële stofzuigers voor bakkerijen en voedsellaboratoria zorgen voor een snelle en efficiënte reiniging van industriële ovens. Nomex filters voor materialen bij hoge temperaturen, speciale kitaccessoires met verlenging en antistatische eigenschappen van het systeem garanderen maximale veiligheid.

Stofzuigers voor voedsel- en farmaceutische industrieën

Industriële stofzuigers voor de voedings- en farmaceutische industrie komen in contact met fijne- en/of giftige poeders. Een roestvrijstalen constructie, oppervlakken zonder enig poederophopingspunt en zeer hoge filtratieniveaus (HEPA filters) zijn essentiële kenmerken voor een totale en veilige afzuiging.

Stofzuigers voor cleanrooms

Kenmerkend voor cleanrooms is de niet verontreinigde lucht en de zeer geringe hoeveelheid stofdeeltjes in suspensie. Industriële stofzuigers voor cleanrooms garanderen de hoogste hygiëneniveaus tot ISO4 cleanrooms. De cleanroom stofzuigers van Delfin zijn voorzien van een RVS316 roestvrijstalen constructie en autoclaveerbare materialen. Daarnaast beschikken deze machines over maximaal 5 filtratieniveaus (met HEPA of ULPA filters) en specifieke autoclaveerbare accessoires. Wat wil je nog meer?

Vraag vrijblijvend een offerte aan