Industriële stofzuigers voor de voedselsindustrie, farmaceutische industrie en cleanrooms

Binnen de voedselindustrie, de farmaceutische industrie en cleanrooms is er sprake van maximale hygiëne en mag er geen vervuiling van de werkomgeving plaatsvinden. Industriële stofzuigers voor toepassingen in de voedsel- en farmaceutische industrie moeten absolute hygiënische normen garanderen. Zo moeten de stofzuigers beschikken over HEPA filters, roestvrijstalen constructie, volledige aarding, maar ook antistatische en roestvrijstalen accessoires geschikt voor contact met levensmiddelen en voor het opzuigen van materialen bij hoge temperaturen. De ATEX certificering voegt een extra beveiligingsniveau toe dankzij gecertificeerde componenten voor gebruik in ATEX gebieden.

Stofzuigers voor bakkerijen en voedsellaboratoria

Het opzuigen van kruimels en voedselresten van de bodem van ovens zonder het gebruik van de juiste gereedschappen kan een moeilijke taak zijn. Industriële stofzuigers voor bakkerijen en voedsellaboratoria zorgen voor een snelle en efficiënte reiniging van industriële ovens. Nomex filters voor materialen bij hoge temperaturen, speciale kitaccessoires met verlenging en antistatische eigenschappen van het systeem garanderen maximale veiligheid.

Stofzuigers voor voedsel- en farmaceutische industrieën

Industriële stofzuigers voor de voedings- en farmaceutische industrie komen in contact met fijne- en/of giftige poeders. Een roestvrijstalen constructie, oppervlakken die ophoping voorkomen en zeer hoge filtratieniveaus (HEPA filters) zijn essentiële kenmerken voor een totale en veilige afzuiging.

Stofzuigers voor het vasthouden van farmaceutische poeders

De Dust Containment lijn is ontworpen om op flexibele en veilige wijze het werken met poeders van klasse OEB5. De grote hoeveelheid opties en indeling mogelijkheden maken het makkelijk om de apparaten aan te passen voor ieder mogelijk doel en te voldoen aan de kwaliteitsstandaarden gezet door de industrie.
Specifieke apparaten bevatten HEPA absoluut filters om op veilige wijze de fijnste deeltjes op te vangen en de gebruiker maximale veiligheid te garanderen voor werk met OEB3, OEB4, en OEB 5 ingrediënten.

Stofzuigers voor cleanrooms

Kenmerkend voor cleanrooms is de niet verontreinigde lucht en de minimale hoeveelheid stofdeeltjes in de lucht. Industriële stofzuigers voor cleanrooms garanderen de hoogste hygiëneniveaus tot ISO4 cleanrooms. De cleanroom stofzuigers van Delfin zijn voorzien van een RVS316 roestvrijstalen constructie en autoclaveerbare materialen. Daarnaast beschikken deze machines over maximaal 5 filtratieniveaus (met HEPA of ULPA filters) en specifieke autoclaveerbare accessoires. Wat wil je nog meer?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

+