Pneumatisch transport voor het transporteren van stof, granulaten en vaste materialen in een dichte fase

Pneumatisch transport genereert vacuüm door middel van venturi ejectoren die worden aangedreven door perslucht. Deze oplossing is ideaal voor het transporteren van zware materialen over lange afstanden in omgevingen met grote hoeveelheden perslucht. De machinebehuizing is verkrijgbaar in diameter 280 of 420 mm, afhankelijk van de hoeveelheid te transporteren materiaal, de laad- en loscycli van de productielijn en de afmetingen van de beschikbare ruimte voor de installatie van de machine. Filterpatronen worden gereinigd door middel van een automatische reinigingssysteem en zijn verkrijgbaar in polyester of in roestvrij staal.
Verschillende soorten lossystemen zorgen voor een volledige, snelle en effectieve afvoer van het getransporteerde materiaal. Voor elk model is het mogelijk te kiezen uit talrijke constructie- en automatiseringsopties, zodat elke machine kan worden aangepast aan de machines van de klant en aan specifieke toepassingsbehoeften. Snel en gemakkelijk te installeren dankzij gekleurde en voorbedrade buizen.

Pneumatisch transport voor poeders, granulaten en vaste materialen - korte afstanden

Extreem compact pneumatisch transportsysteem voor het efficiënt transporteren van droge en lichte poeders over korte afstanden. Een pneumatisch transportsysteem met de beste prijs-kwaliteitverhouding!

Pneumatisch transport voor poeders, granulaten en vaste materialen - lange afstanden

Pneumatisch transport voor het transporteren van poeders en granulaten over lange afstanden. Dankzij de modulariteit van de componenten kan deze unit zeer nauwkeurig worden aangepast aan de wensen van de klant: gescheiden of geïntegreerde zuigunits die later kunnen worden versterkt zonder dat het gehele pneumatische transport hoeft te worden vervangen. Meerdere constructie opties voor de totale integratie op de machines van de klant en voor constructieve behoeften. Transport van topkwaliteit.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

+