Industriële stofzuigers voor productieafval voor OEM, verpakkingsindustrie en productielijnen

De prioriteit van productiemanagers is het voorkomen van productverontreiniging. Industriële stofzuigers voor industrieel afval en spaanders voorkomen de verspreiding van productieresten op productielijnen en minimaliseren de uitvaltijden die nodig zijn om afval te verwijderen en machines schoon te maken. De directe zuigkracht op de machine helpt om productie van topkwaliteit te garanderen en minimaliseert ongeplande stilstand.

Industriële stofzuigers voor spanen en afval

Snijbewerkingen in de textielindustrie, papierfabrieken en bij verpakkingsbedrijven zorgen vaak voor het vrijkomen van spanen. Deze spanen moeten direct vanaf de bron worden opgezogen om stilstand van de productie te voorkomen. Industriële stofzuigers voor het opzuigen van schroot worden gekenmerkt door een grote opvangcapaciteit, grote mobiliteit en compacte afmetingen, welke het mogelijk maken om de stofzuigers direct op  productiemachines te gebruiken.

Vaste afzuigunits voor directe afzuiging op productiemachines

Vaste afzuigunits voor directe afzuiging op productiemachines zijn de ideale oplossing om vaste of vloeibare materialen vanaf de bron te verwijderen tijdens productiecycli. Deze afzuigunits zijn extreem compact en worden zowel verticaal als horizontaal ontworpen, zodat deze units eenvoudig te installeren en te integreren zijn op reeds bestaande of sterk geautomatiseerde productielijnen. 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

+