Industriële stofzuigers voor het hergebruiken en scheiden van olieën en spanen

Industriële stofzuigers van het Tecnoil assortiment zijn de ideale oplossing om altijd de maximale efficiëntie van de werkmachines te garanderen in de industrieën die machinale bewerkingen uitvoeren. De werking van Tecnoil stofzuigers is net zo eenvoudig als belangrijk: deze machines stellen in u staat om oliën en emulsies van machinegereedschappen snel te verwijderen uit metaalafval door ze te filteren en opnieuw in het systeem te plaatsen, zodat ze opnieuw kunnen worden gebruikt in een opeenvolgende werkcycli. Het gebruik van een Delfin stofzuiger voor olie en spanen maakt het dus mogelijk om de emulsies te hergebruiken en zo kostenbesparingen te realiseren en de onderhoudstijden en stilstand van machines te verkorten.

Stofzuiger voor het legen van kleine tanks - tot 100 liter capaciteit voor vloeistoffen

Compacte en krachtige stofzuigers voor het opzuigen van oliën en spaanders met een geïntegreerde afvoerslang voor vloeistoffen. Voorzien van niveauregeling, vlottersysteem en zeefrooster voor het scheiden en afvoeren van (metaal)spaanders. De duur van de stofzuiger wordt verzekerd door verschillende filtratieniveaus die specifiek zijn voor het type vloeistof dat wordt gezogen.

Stofzuiger voor het legen van middelgrote tanks - tot 250 liter capaciteit voor vloeistoffen

Stofzuigers voor middelgrote hoeveelheden olieën en spanen. Afvoersysteem met behulp van een opvoerpomp met eigen slang. Voorzien van niveauregeling, vlottersysteem en afneembaar zeefrooster. Verschillende filtratieniveaus garanderen de veiligheid en de duur van de stofzuiger, zelfs bij het opzuigen van modderig slib.

Stofzuiger voor het legen van grote tanks - tot 600 liter capaciteit voor vloeistoffen

Industriële stofzuigers voor grote hoeveelheden olie en (metaal)spaanders met geïntegreerd afvoersysteem voor vloeistoffen. Zeer geschikt voor het reinigen en onderhouden van grote tanks op grote machinebesturingen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

+