Pneumatisch transport

Het transporteren van poeders, korrels en vaste materialen is een delicate fase van productieprocessen. Het gebruik van het juiste transportsysteem voor het behandelen van poeders tussen verschillende machines van het proces, kan een verschil maken in de kwaliteit van het eindproduct. Pneumatisch transport is de veiligste oplossing voor producttransport met het unieke dat het risico van productverontreiniging kan worden voorkomen. Pneumatisch transport wordt in vele soorten industrieën gebruikt en het gebruik ervan kan de productiviteit en efficiëntie van de machines, waarop ze zijn geïnstalleerd, tot 30% verhogen. Delfin produceert pneumatisch transport met laad- en lossystemen voor alle branches.

Onze pneumatische transport systemen

Vind de beste transportoplossing voor uw behoeftes.

Elektrisch pneumatisch transport

ELEKTRISCH PNEUMATISCH TRANSPORT

Voor het transporteren van stof, granen en vaste stoffen in verdunde fase

Pneumatisch transportsysteem voor het transporteren van stof, granulaat en vaste stoffen

PNEUMATISCH TRANSPORT

Pneumatisch transportsysteem voor het transporteren van stof, granulaat en vaste stoffen in een dichte fase

Elimineer het risico van besmetting middels het inzetten van pneumatisch transport

ELIMINEER HET RISICO VAN BESMETTING

Het pneumatisch transport vindt plaats in een volledig gesloten systeem dat vervuiling, verspreiding en ontmenging van het getransporteerde product voorkomt. Het pneumatisch transport zorgt voor een hogere kwaliteit van de afgewerkte producten.

Pneumatisch transport: gemakkelijk te installeren en lage onderhoudskosten

GEMAKKELIJK TE INSTALLEREN EN LAGE ONDERHOUDSKOSTEN

Door de kleinere afmetingen van pneumatisch transport en de flexibele buizen die nodig zijn voor de installatie, kunnen de totale afmetingen tot een minimum worden beperkt. Omdat het pneumatisch transport geen onderdelen heeft die aan slijtage onderhevig zijn, heeft het systeem geen onderhoud nodig en is het gemakkelijk te reinigen tussen gebruikssessies door. 

Pneumatisch transport voor een veilige en gezonde werkomgeving

VEILIGE EN GEZONDE WERKOMGEVING

Het transport van pellets, granen, meel en ander brandbaar stof kan een gevaar vormen voor werknemers en productie installaties. Het gebruik van pneumatisch transport met ATEX classificatie laat geen lekkage van materiaal toe, wat ervoor zorgt dat de veiligheid en hygiëne van werkomgevingen wordt verhoogt.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

+