380 Volt industriële stofzuigers voor vaste materialen en vloeistoffen

Driefasige industriële stofzuigers zijn ontworpen voor continu en zware toepassingen. Het assortiment driefasige industriële stofzuigers van Delfin is het breedste op de markt en voldoet aan alle specifieke behoeften voor het opzuigen van vloeistoffen en vaste materialen. Uitgerust met krachtige en duurzame zijkanaalventilatoren zijn driefasige stofzuigers de beste oplossing om te integreren in productielijnen of voor gecentraliseerde stofzuiginstallaties.

Industriële stofzuigers voor lichte toepassingen

Driefasige stofzuigers uitgerust met een zijkanaalventilator met een aandrijfvermogen van 3 kW. Ze zijn compact, handig en ideaal voor het opzuigen van kleine tot middelgrote hoeveelheden materiaal, zelfs bij continu toepassingen.

Industriële stofzuigers voor middelzware toepassingen

Driefasige stofzuigers voor continu toepassingen en middelgrote hoeveelheden materiaal. Driefasige stofzuigers die vermogen, afmetingen en filtratie perfect op elkaar afstemmen voor een unieke zuigervaring, zelfs bij continu toepassingen of in gecentraliseerde afzuigsystemen.

Industriële stofzuigers voor zware en continu toepassingen

Driefasige stofzuigers voor continu toepassingen en geschikt voor het opzuigen van middelgrote hoeveelheden zwaardere materialen. Driefasige stofzuigers die vermogen, afmetingen en filtratie perfect op elkaar afstemmen voor een unieke zuigervaring, zelfs bij continu toepassingen of in gecentraliseerde afzuigsystemen.

Industriële stofzuigers voor het zuigen van grote hoeveelheden materiaal

Krachtige kantelbare stofzuigers met een capaciteit tot 600 liter. Gemakkelijk te verplaatsen dankzij de vorkheftruckinlaten en veilige afvoer dankzij het frontale afvoersysteem.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

+