MICROTEC: de nieuwe compacte stofzuiger voor de elektronica industrie

04/12/2017

Microtec, de nieuwe compacte stofzuiger voor de elektronica industrie
Delfin prestenteert u met trots de kleine maar zeer efficiënte stofzuiger, speciaal ontworpen voor de elektronica industrie: de Microtec.

Dankzij het kleinere formaat (35 x 36 x 50 cm) is deze stofzuiger zeer geschikt om kleine hoeveelheden fijnstof direct op werkbanken in de elektronica- en halfgeleidersindustrie af te zuigen.

Door het kleinere formaat is de Microtec geschikt voor elke toepassing die zowel kracht als filterefficiëntie vereist, maar toch met een minimale inspanning.
Dankzij de uitstekende opwaartsestroom en neerwaartsestroom filtratie efficiëntie, maar ook door de staalconstructie (optioneel roestvrij staal), biedt de Microtec de beste prijs-kwaliteitsverhouding om kleine hoeveelheden product op te zuigen in civiele en industriële omgevingen, met name in de elektronica industrie.

Als het om opzuigen gaat kunnen er verschillende behoeften onstaan in de elektronische industrie. Tijdens de productie van gedrukte schakelingen, is het van fundamenteel belang om continu fijnstof en afvalmateriaal terug te winnen bij verschillende processen, zoals boren of printen.
In de halfgeleidersindustrie is de meest voorkomende behoefte het opzuigen van giftig stof (bijvoorbeeld siliconenstof). Deze stof mag absoluut niet in contact komen met werknemers of worden uitgeblazen in de werkomgeving. In dit geval moet de afzuiging worden gelokaliseerd en moet de industriële stofzuiger worden voorzien van voldoende filtratieniveaus om te voorkomen dat fijnstof in de omgeving vrijkomt.

Belangrijkste aspecten:
  • Ruimtebesparend en zeer gemakkelijk te verplaatsen;
  • Solide en duurzaam;
  • Gemakkelijk te reinigen en te onderhouden;
  • Veilige stofverwijdering na het opzuigen;
  • Vacuümmeter om de filterefficiëntie te bewaken;
  • Maximale veiligheidsniveaus, zelfs bij zeer fijn stof.

DELFIN OPLOSSINGEN VOOR BEDRIJVEN DIE WERKEN IN DE ELEKTRONICA BRANCHE

Met twintig jaar ervaring op het gebied van industriële afzuiging, heeft Delfin een reeks producten ontworpen die zelfs aan de meest complexe vraagstrukken kunnen beantwoorden: 
- Eenvoudig te monteren / demonteren en daarom eenvoudig te onderhouden;
- Filterzakken voorzien van veiligheidsdop om maximale veiligheid te garanderen.

HET NIEUWE PHARMA STOF RETENTIE ASSORTIMENT

25 January

Meer lezen ...

Richtlijnen voor het gebruiken en onderhouden van jouw industriële stofzuiger: 10 tips om de levensduur te verlengen!

14 October

Meer lezen ...

5 Gevaarlijke aspecten over aluminium welke elke werknemer moet weten

12 January

Meer lezen ...

VERZOEK MEER INFORMATIE

+