Stofzuigers voor OEM

Maatwerk oplossingen - OEM

Delfin levert reeds meer dan vijventwintig jaar industriële stofzuigers en centrale stofzuigsystemen over de hele wereld. In deze jaren hebben we voor vrijwel elke branche op aarde oplossingen geleverd voor de schoonmaak-, onderhouds- en zuigproblemen van bedrijven. De voedingsmiddelenindustrie, chemische industrie, farmaceutische industrie, kunststofindustrie, verpakkingsindustrie, cementindustrie en verfindustrie zijn slechts enkele van de sectoren die onze industriële stofzuigers en gecentraliseerde afzuigsystemen dagelijks gebruiken.
 
Wat ons onderscheidt is ons vermogen om onze stofzuigers te blijven innoveren en aan te passen aan de behoeften van de consument. De industriële vacuüm- en pneumatisch transportcatalogus van Delfin vertegenwoordigt slechts een fractie van de mogelijke zuigoplossingen die we kunnen bieden.
 
Delfin werkt samen met vele OEM's (Original Equipment Manufacturers) die continu investeren in onze relatie om flexibiliteit en innovatie te creëren.
 
Industriële stofzuigers voor OEM

VEILIGHEID, BETROUWBAARHEID & EFFICIËNTIE

Werken met Delfin biedt het voordeel dat u een partner heeft waar u in elke situatie op kunt rekenen. Een bedrijf dat machines bouwt waarvan de productiekwaliteit tot in de perfectie is ontwikkeld en ongeëvenaard.

Eigen werkplaats Delfin

EIGEN WERKPLAATS

Eigen werkplaats van meer dan 3.000 m², uitgerust met alle benodigde machines om op maat gemaakte componenten te produceren met een snelle doorlooptijd.

Poedercoatsysteem voor industrie stofzuigers

POEDERCOATSYSTEEM

Een intern epoxy poedercoatsysteem speciaal voor industriële stofzuigers. Deze ultramoderne technologie betekent dat we de industriële stofzuiger van de klant elke gewenste kleur kunnen geven die hij of zij wenst.

Reserve onderdelen magazijn industrie stofzuigers

RESERVE ONDERDELEN MAGAZIJN

Meer dan 5.000 m² aan componenten en turbines om een ​​ondersteunende service te bieden die snel en efficiënt is.

Verzoek informatie

+