Chemische en farmaceutische sector

Stofzuigoplossingen voor het elimineren van besmettingsrisico's in de chemisch-farmaceutische sector

Productiemanagers in de chemische en farmaceutische industrie moeten ervoor zorgen dat uitgaande producten altijd van de hoogste kwaliteit zijn. In deze context is kruisbesmetting de grootste bedreiging voor de productkwaliteit en kan worden voorkomen door te voldoen aan strikte regels die zijn vastgelegd door GMP (Good Manufacturing Practices).

Er zijn 3 types kruisbesmetting:
- Fysieke contaminatie: fragmenten en stof van compressie machines;
- Chemische contaminatie: stoom, vochtigheid en moleculen;
- Biologische contaminatie: bacteriën, schimmels en virussen.

GMP roept op tot het gebruik van geschikte apparatuur en maatregelingen om te voorkomen dat producten door externe factoren worden besmet. Deze apparatuur omvat industriële stofzuigers met HEPA filtratie. Geïnstalleerd op productielijnen of in afdelingen is dit de meest efficiënte, snelste en veiligste oplossing. Pneumatische transportsystemen zorgen er daarentegen voor dat het stof veilig wordt getransporteerd, voorkomen dat producten in contact komen met vervuilende stoffen en zorgen ervoor dat de morfologie van het eindproduct intact blijft.
Industriële stofzuigers voor de chemische en farmaceutische sector

INDUSTRIËLE STOFZUIGERS MET HEPA FILTRATIE VOOR CHEMISCH-FARMACEUTISCH STOF

Door industriële stofzuigers te gebruiken om de werkplek schoon te maken, kunt u:
- Het hoogste niveau van hygiëne in de werkomgeving handhaven (vloeren, machines en gereedschappen), door recirculatie van besmette materialen te voorkomen;
- Stof verwijderen bij de bron, op strategische punten in het productie proces;
- Elke mogelijkheid van verontreiniging door vreemde voorwerpen in het productieproces elimineren.

Roestvrij stalen constructie, meerdere niveaus van HEPA stof filtratie, gladde oppervlakken en eenvoudige reiniging zijn de belangrijkste kenmerken van industriële stofzuigers die zijn ontworpen voor de farmaceutische industrie.

pharma 4533 stofzuiger voor de chemische en farmaceutische industrie

PHARMA 4533 XXX - STOFZUIGER VOOR ALGEMENE REINIGING IN DE CHEMISCHE EN FARMACEUTISCHE SECTOR

Driefasige industriële stofzuiger, ideaal voor chemische en farmaceutische toepassingen. Voorzien van filters met groot filtratieoppervlak die zijn ontworpen om ophoping van stof te voorkomen, maken deze stofzuigers gemakkelijk en veilig voor operators om te reinigen en te onderhouden.

industriële stofzuiger voor cleanrooms

STOFZUIGERS VOOR CLEANROOMS

Verontreinigingsbronnen in cleanrooms kunnen van verschillende typen zijn:
- Cleanroom architectuur;
- Mensen en kleding;
- Producten;
- Werk gereedschap in de cleanroom.

Precies om deze reden moet elk apparaat dat in de cleanroom wordt gebruikt voldoen aan de relevante ISO classificatie en aan bepaalde ontwerpkenmerken, om de apparaten zo gemakkelijker te kunnen reinigen en te onderhouden.

Om de ISO-classificatie te respecteren en een efficiënte reiniging te garanderen heeft Delfin een specifiek assortiment industriële stofzuigers ontwikkeld, bekend als het LabControl assortiment.

delfin pneumatisch transportsysteem

DELFIN PNEUMATISCH TRANSPORTSYSTEEM

Delfin heeft een modulair transportsysteem voor producten ontwikkeld dat gemakkelijk kan worden aangepast aan de behoeften van elk chemisch-farmaceutisch bedrijf en daardoor de vereiste transportservice kan bieden.

Pneumatisch transportsysteem voor chemische en farmaceutische poeders

PNEUMATISCHE TRANSPORTSYSTEMEN VOOR CHEMISCHE-FARMACEUTISCHE POEDERS

Voor chemisch-farmaceutische bedrijven is het transport van poeders, granulaten en vaste stoffen een zeer delicate fase van het productieproces die de kwaliteit van het eindproduct mogelijk kan aantasten. Ook in dit geval is het grootste risico besmetting. Een gesloten transportsysteem zoals dat van pneumatische transportsystemen zal de efficiëntie helpen waarborgen en de productkwaliteit beschermen.

Verzoek informatie

+