Asbest stofzuigers van Delfin

Industriële stofzuigers voor het verwijderen van asbest

De verwijdering en het afvoeren van asbesthoudende materialen wordt geregeld door specifieke besluiten waarin alle voorschriften zijn vastgelegd waaraan bedrijven in deze sector moeten voldoen.
 
De verwijdering en het afvoeren van asbest bestaat uit het demonteren van de vervaardigde artefacten en het isoleren van het materiaal in goedgekeurde verpakkingen, alvorens het naar de stortplaats te transporteren. Het risico van giftige emissies van asbestvezelmateriaal wordt daardoor radicaal en permanent geëlimineerd en dezelfde handeling kan worden uitgevoerd in openbare, particuliere of industriële gebouwen.
 
Bij alle soorten werkzaamheden aan asbesthoudende materialen (van het demonteren van muren en daken tot het schuren en verticuteren van vloeren), ontstaat veel asbest stof. Behalve dat het een ernstig gezondheidsrisico voor de werknemers vormt, bestaat er tevens een risico dat het in de omgeving wordt verspreid.
Industriële stofzuigers voor het verwijderen van asbest

INDUSTRIËLE STOFZUIGERS VOOR HET VERWIJDEREN VAN ASBEST

Om te voorkomen dat asbest de omgeving in wordt verspreid, kan een asbest stofzuiger ingezet worden. Deze industriële stofzuigers, op 230V of 380V, zijn standaard uitgerust met twee filters, bestaande uit een primair filter en een tweede filter in stofklasse H-filter (HEPA of absoluut) om zo maximale filtratie en dus de veiligheid van zowel werknemers als milieu te kunnen garanderen.
 
Veilige afzaksystemen
 met zakken die zijn goedgekeurd voor giftig afval om het stof in op te vangen, evenals het Endless Bag zakkensysteem, maken het inpakken van asbest aanzienlijk gemakkelijker, gezien de zakken kunnen worden weggenomen en weggegooid en elk direct contact met het stof wordt vermeden.

DG 50 EXP industriële stofzuiger voor asbest

DG 50 EXP INDUSTRIËLE ASBEST STOFZUIGER VOOR ASBEST STOF

Om het probleem van het veilig verwijderen van asbest stof op te lossen ontwierp Delfin een industriële stofzuiger. De DG 50 EXP ASBEST wordt standaard geleverd met:
- Polyester sterfilter in stofklasse M met groot filteroppervlakte
- HEPA absoluut filter
- stofzuiger voor stofafzuiging in klasse M, H en H-ASBEST (volgens TRGS 519 appendix 7), met tests uitgevoerd in overeenstemming met de normen IEC / DIN EN 60335-2-69 / appendix AA.
- Set goedgekeurde zakken voor het opzuigen van gevaarlijke stoffen.

Verzoek informatie

+