Autowasstraat systemen

Industriële stofzuigers voor auto wasstraat systemen

Het reinigen van voertuiginterieurs is één van de belangrijkste diensten die een autowasstraat haar klanten te bieden heeft. De afzuiging moet goed en consistent zijn, omdat de tijd die beschikbaar is voor het reinigen van het voertuiginterieur beperkt is en vaak meerdere gebruikers tegelijkertijd aan het werk zijn.
Industriële stofzuigers voor autowasstraat systemen

INDUSTRIËLE STOFZUIGERS VOOR AUTO WASSTRATEN

Industriële stofzuigers voor voertuigreiniging moeten constante prestaties en een goed filtervermogen hebben, voldoende luchtstroom bieden om de klok rond te werken en door meerdere gebruikers gelijktijdig te kunnen worden gebruikt. Zijkanaalventilatoren zijn daarom een ​​must als het gaat om de carwash industrie en garanderen hoge prestaties en duurzaamheid.

Mobiele industriële stofzuiger

4533 MOBIELE INDUSTRIËLE STOFZUIGER

Deze industriële stofzuiger op wielen heeft alle eigenschappen die u zich kunt wensen in een carwash stofzuiger:
- Krachtige zijkanaalventilator, perfect om tegelijkertijd met 2-3 zuigpunten te stofzuigen
- Ruimtebesparend voor installatie in kleine gebouwen
- Gemakkelijk te verplaatsen

Centraal stofzuigsysteem voor autowasstraat

CENTRAAL STOFZUIGSYSTEEM VOOR AUTOWASSTRATEN

Grote wasstraten vereisen een goed georganiseerde service met continu werking. Delfin ontwerpt centrale vacuümsystemen voor autowasstraten met zuigpunten die zich op verschillende punten op locatie bevinden, met vaste of mobiele vacuümunits en high-head zijkanaalventilatoren. Perfect om prestaties van topniveau te garanderen ongeacht de werkomstandigheden.

Verzoek informatie

+