Brand- en explosiegevaar

As stofzuiger voor ketels en warmtegeneratoren

Het verwijderen van as en stof van ketels en warmtegeneratoren is de sleutel tot het onderhoud van dit type apparatuur. Commerciële en professionele asstofzuigers zijn slecht uitgerust voor dit soort werk, omdat ze niet over de nodige filtratie beschikken om zeer fijne, vaak gloeiende as en stof te verwijderen. Het stofzuigen van as vereist stofzuigers die zeer compact en gemakkelijk te transporteren zijn, maar die daarnaast een hoog filtervermogen hebben om zo ketels en rookkanalen te kunnen reinigen. 
As stofzuigers voor ketels en warmtegeneratoren

DELFIN INDUSTRIËLE STOFZUIGERS VOOR REINIGING EN ONDERHOUD VAN KETELS

De as stofzuiger van Delfin heeft de juiste balans tussen een klein formaat, transporteerbaarheid en een hoge filtercapaciteit. Afhankelijk van uw behoeften kunnen de asstofzuigers worden geleverd met antischurende filters, filters in NOMEX (behandeld om hoge temperaturen tot 250° te weerstaan) of klasse M- of H-filters (HEPA 14 absoluut filters), waardoor deze machines volledig veilig zijn voor het onderhouden van ketels en warmtegeneratoren. Wanneer het nodig is om hete of gloeiende as te stofzuigen, kunnen waterafscheiders en specifieke accessoires voor hoge temperaturen worden geleverd om de opgezogen as af te koelen. 

202 DS Industriële stofzuiger voor as

202DS NOMEX STOFZUIGER VOOR AS

De 202DS aszuiger is uitgerust met: 
- NOMEX filter, perfect voor het opzuigen van hete materialen 
- accessoires voor hoge temperaturen
- waterafscheider, die de opvangcapaciteit vergroot en inkomend gloeiend stof afkoelt, waardoor het systeem veilig en efficiënt is. 

Verzoek informatie

+