PHARMA 40 DC
HPAPI OEB4 - OEB5 STOFBEPERKINGSYSTEEM

  • Chemisch-farmaceutisch

De Pharma 40DC industriële stofzuiger is een compacte, stille en flexibele unit die is ontworpen voor stofafzuiging tijdens werkzaamheden met zeer krachtige HPAPI-actieve ingrediënten. De constructie, ontworpen om maximale stoffiltratie en totale veiligheid te bieden aan de gebruiker, voldoet volledig aan de GMP-richtlijnen. Alle onderhoudsoperaties worden uitgevoerd door systemen te gebruiken die uiterste veiligheid garanderen, met een filtratieniveau tot aan OEB4/OEB5, wat het geschikt maakt om met farmaceutische poeders om te gaan.

De gepolijste AISI316 roestvrijstalen cycloon scheidt 98% (maximaal, getest met placebostof) van het afgezogen stof zonder het gebruik van een filterunit en zonder onderhoud. Voor de interne reiniging kan de Wash In Place unit worden geïnstalleerd. Het resterende stof wordt tegengehouden door een HEPA absoluut filter dat stof tot 0,18 micron kan filteren met een efficiëntie van 99,995% (met de mogelijkheid om er nog twee te installeren; één op de inlaat en één op de luchtuitlaat) en een BIBO (Bag-in Bag-out) systeem, waarmee het absoluutfilter kan worden vervangen zonder in contact te komen met het aangezogen stof.  Een capacitieve niveausonde signaleert wanneer de container vol is. Het materiaal wordt afgevoerd in krimpbare plastic opvangzakken die de dichtheid garanderen en elk contact met stof voorkomen, zelfs tijdens het afvoeren.

Er zijn verschillende motoren beschikbaar om de unit aan te passen aan verschillende toepassingen in het farmaceutische productieproces, met een vacuümontlastklep die is uitgerust voor motorbeveiliging. Alle onderdelen die in contact komen met farmaceutische poeders zijn gemaakt van AISI316 roestvrij staal, wat de stroom van materialen versneld en wat het reinigen van de unit vereenvoudigt. Het frame is gemaakt van AISI304 roestvrij staal. De ATEX Z22 gecertificeerde versie van de unit is op aanvraag verkrijgbaar.

VOORDELEN

  • Zijkanaalventilator, krachtig en stil, volledig onderhoudsvrij, geschikt voor continu gebruik
  • Doseerbare zakken voor veilige verwijdering van gevaarlijke stoffen

DATASHEET

Index UnitPHARMA 40.40 DC
SpanningV - Hz400 - 50
VermogenkW4
Max. onderdrukmmH₂O3200
Continue onderdrukmmH₂O2600
Max. luchtdebietm³/h420
Geluidsniveau (EN ISO 3744)dB(A)69
Inlaat diametermmClamp 3
Separazione polveri
Efficienza massima98%
Capaciteitl30
Sistema di raccolta
Afmetingencm95x56x232h
Gewichtkg160
Download PHARMA 40.40 DCDownload technische datasheet

Vraag vrijblijvend een offerte aan

+