FLEXIBLE ZUIGSLANGEN
VOOR STOFZUIGERS

Hoe kies je een zuigslang voor een industriële stofzuiger?
 
De keuze voor de juiste stofzuigerslang is essentieel voor het eenvoudig en correcte gebruik van de industriële stofzuiger in uw branche.
 
Afhankelijk van het type materiaal dat moet worden opgezogen, de af te leggen afstand en de flexibiliteit die nodig is om dit te bereiken, is het noodzakelijk om het meest geschikte gereedschap voor de klus te kiezen.
 
Delfin biedt een breed assortiment aan zuigslangen, gekenmerkt door verschillende materialen en flexibiliteit, om zo goed mogelijk aan elke reinigingsbehoefte te voldoen.
 
Hieronder de lijst van de flexibele stofzuigerslangen van Delfin:
- EVAFLEX flexibele zuigslang in PVC
- flexibele antistatische zuigslang in PVC
- flexibele antistatische zuigslang voor intensief industrieel gebruik
- polyurethaan zuigslang met RVS spiraal, ideaal voor zware industrie (zeer sterk)
- oliebestendige rubberen zuigslang, de ideale flexibele slang voor de mechanische industrie en voor het specifiek opzuigen van olie en spanen
- stalen flexibele zuigslang, ideaal voor het opzuigen van gloeiend materiaal zoals as en stof in ovens
- flexibele zuigslang gemaakt van siliconen met spiraal in glasvezel, ontworpen voor het aanzuigen van zeer heet materiaal en om de beste flexibiliteit en comfort voor de gebruiker te garanderen.
 
Alle Delfin flexibele zuigslangen kunnen worden voorzien van manchetten, zelfs antistatisch. De slangen zijn leverbaar in verschillende afmetingen: van 2 tot 3 of meer meter of van 15 tot 30 meter. Het gehele slangenassortiment is altijd op voorraad leverbaar.


Vraag vrijblijvend een offerte aan