DM3 CLEAR AUT 
INDUSTRIËLE STOFZUIGER MET CONTINUE EN AUTOMATISCHE FILTERREINIGING

De DM3 CLEAR AUT industriële stofzuiger is uitgerust met een exclusief systeem dat een constante, automatische filterreiniging van de filters erin mogelijk maakt, waardoor de hoogste zuigefficiëntie wordt gegarandeerd, zelfs tijdens lange reinigingscycli.  

Twee elliptische filterpatronen met een groot oppervlak blokkeren zelfs het fijnste opgezogen stof, waardoor de motoren niet verstopt raken en het stof niet in de werkomgeving terecht komt. Bovendien garandeert het extra E10-filter, dat standaard wordt meegeleverd, een bijna absolute bescherming tegen stof dat de motor kan aantasten. Het filterreinigingssysteem is gebaseerd op een continue trilling die rechtstreeks op de twee filterpatronen wordt uitgeoefend, wat de gebruiker totale werkautonomie geeft, omdat hij zijn werk niet langer hoeft te onderbreken om een handmatige reinigingscyclus uit te voeren.  

Het CLEAR-AUT systeem garandeert een constante zuigefficiëntie, dankzij de mogelijkheid om speciale filterreinigingscycli uit te voeren, hetzij via het handmatige Dustop systeem, hetzij door een meer geconcentreerde en effectieve vibratie op de filters. In dit tweede geval, wanneer de bediener extra wil reinigen, kan hij op de daarvoor bestemde knop drukken. De motoren zullen gedurende 12 seconden stoppen met werken, waardoor trillingen op de filters mogelijk zijn zonder aanzuiging. 

De afzuigunit is uitgerust met drie enkelfasige bypass motoren die sequentieel starten wanneer ze worden ingeschakeld, waardoor stroompieken worden vermeden. 

Het afgezogen stof wordt opgevangen in een opvangbak met een capaciteit van 45 liter. Ook verkrijgbaar met een Lonogpac zakkensysteem. 

ANDERE SETUPS

DM3 CLEAR-AUT LP
EENFASIGE INDUSTRIËLE STOFZUIGER MET VEILIG ZAKKENSYSTEEM EN CONTINUE FILTERREINIGING 

 • Keramiek- en aardewerkindustrieën
 • Voorbereiding van het oppervlak
Industriële stofzuiger met veilig zakkensysteem en continue filterreiniging

De DM3 CLEAR-AUT met Longopac zakkensysteem (eindeloze zakken) is de ideale stofzuiger voor het direct afzuigen van machines en gereedschappen die tijdens de verwerking van producten extreem fijn stof genereren. Het inzetten van deze stofzuiger voorkomt dat de gebruiker deze extreem fijne stoffen inademd en dat de stoffen in de omgeving terecht komen. 

De filterkamer bevat twee patroonfilters van elk 15.000 cm2 die zelfs het fijnste en meest vervuilende stof kunnen blokkeren. Het filterreinigingssysteem maakt een constante reiniging mogelijk door middel van een continue vibratie die voorkomt dat stof aan het filter blijft kleven.
Het CLEAR-AUT systeem garandeert een constante zuigefficiëntie, dankzij de mogelijkheid om speciale filterreinigingscycli uit te voeren, hetzij via het handmatige Dustop-systeem, hetzij door een meer geconcentreerde en effectieve vibratie op de filters. In dit tweede geval, wanneer de gebruiker extra wil reinigen, kan hij op de daarvoor bestemde knop drukken. De motoren zullen dan gedurende 12 seconden stoppen met werken, waardoor trillingen op de filters mogelijk zijn zonder aanzuiging. 

De stofzuiger is uitgerust met drie bypass motoren die sequentieel starten om stroompieken te voorkomen. 

De solide stalen structuur is uitgerust met een veersysteem waarmee de hoogte kan worden verminderd om het transport zelfs op lagere voertuigen te vergemakkelijken. 

VOORDELEN

 • Grootste oppervlaktefilter in zijn categorie
 • Geïntegreerd filterreinigingssysteem
 • Volledige stalen constructie
 • Uittrekbare verzamelcontainer met optioneel gebruik van wegwerpzakken
 • Drie krachtige bypass motoren met onafhankelijke koeling
 • Compact en mobiel
 • Geïntegreerd automatisch filterreinigingssysteem
 • Vestelbare hoogte om transport per voertuig te vergemakkelijken
 • Schuifdumper voor DUSTOP systeem inbegrepen
 • Endless Bag

DATASHEET

Index UnitDM3 EL CLEAR AUTDM3 EL LP CLEAR AUT
SpanningV - Hz230 - 50 1~65x70x166h
VermogenkW3,453,45
Max. onderdrukmmH₂O2.5002.500
Max. luchtdebietm³/h540540
Inlaat diametermm8080
Geluidsniveau (EN ISO 3744)dB(A)7676
FiltertypePatroonPatroon
Oppervlakte - diametercm²-mm30.000 - 36030.000 - 360
Materiaal - efficiëntieIEC 60335-2-69
Luchtbelasting op het filterm³/m²/h180
Reinigingssysteem*** DOUBLE CLICK TO EDIT THIS TEXT ****** DOUBLE CLICK TO EDIT THIS TEXT ***
Transportcapaciteitkg/h45
Afmetingencm69x63x126h65x70x166h
Gewichtkg8380
Afvoersysteem
Download DM3 EL CLEAR AUTDownload technische datasheet
Download DM3 EL LP CLEAR AUTDownload technische datasheet

Vraag vrijblijvend een offerte aan

+