WIJ ZIJN DEEL VAN DE VERANDERING

Ter gelegenheid van ons 30-jarig jubileum hebben we besloten om nieuwe uitdagingen aan te gaan en bij te dragen aan ecologische duurzaamheid,
de bescherming van mensen en de groei van gemeenschappen door ons in te zetten voor steeds ambitieuzere doelen. Daarom hebben we het Delfin Values For Life project opgezet,
gewijd aan het behalen van de 9 doelen van de VN Agenda 2030. Het project omvat onze waarden, onze bedrijfsfilosofie en onze verantwoordelijkheid jegens mensen,
het milieu en gemeenschappen. 
Industriële stofzuigers voor het behouden van een gezonde werkomgeving

GEZONDHEID

Onze producten garanderen de hoogste veiligheidsniveaus in elke sector en productieomgeving, dankzij onze certificeringen, veilige stofopvangsystemen en zeer efficiënte filtratie. 

Delfin denkt om de impact op het milieu

GESLACHTSGELIJKHEID

Wij geloven dat eerlijkheid en gelijkheid waarde creëren voor de samenleving en voor ons bedrijf, omdat het onze capaciteiten versterkt, het potentieel van onze werknemers ontsluit, ongeacht geslacht, en rechtstreeks bijdraagt aan het bedrijf. 

EFFICIËNT VERBRUIK

We passen best practices toe om een verantwoord energieverbruik te garanderen en tegelijkertijd onze impact op het milieu te minimaliseren. 

WERK EN GROEI

We creëren een omgeving die de professionele en persoonlijke groei van al onze medewerkers mogelijk maakt. We willen voor iedereen een voorbeeld zijn waarbij wij als bedrijf het leven alle alledag verbeteren. 

INDUSTRIE EN INNOVATIE

We ondersteunen duurzame industrialisatie door innovatieve oplossingen te creëren om de productie efficiëntie en veiligheid te verbeteren en de productiviteit op alle werkterreinen te verhogen.

STEDEN EN GEMEENSCHAPPEN

We zetten ons in om de gemeenschap te helpen door verenigingen en initiatieven te ondersteunen die zijn ontworpen voor mensen in nood, jonge mensen met een handicap of minder bedeelden.

DUURZAAM VERBRUIK

We zijn toegewijd om de middelen die ons ter beschikking staan op een verantwoorde manier te gebruiken voor de productie van onze stofzuigers. We recyclen het afval dat we produceren zoveel mogelijk.

KLIMAATACTIE

We nemen belangrijke maatregelen om klimaatverandering en de gevolgen daarvan te bestrijden door de milieu-impact van onze activiteiten te beheersen en te verminderen. 

BESCHERMING VAN OCEANEN

We beschermen het milieu door samen te werken met verenigingen die plastic uit de zeeën verwijderen om de biodiversiteit te beschermen. 

ONZE TOEZEGGING OM EEN BETERE WERELD TE CREËREN

Als bedrijf besteden we veel aandacht aan onze dagelijkse impact op het milieu. Dat is de reden waarom we ons inzetten
om deel uit te maken van wereldwijde inspanningen om samen een duurzamere wereld te creëren,
door gezonde milieupraktijken te promoten, transparantie en verantwoording aan te moedigen, en bijdragen aan positieve ontwikkelingseffecten. 
DOWNLOAD ONZE CSR

VOOR HET MILIEU
We verbinden ons tot concrete acties en gedragingen om onze impact op het milieu te verminderen. 

VOOR DE MENSEN
We creëren veilige werkomstandigheden zonder enige vorm van discriminatie en met mogelijkheden voor middelen om te groeien. 

VOOR DE SAMENLEVING
We dragen bij aan het oplossen van een breed scala aan sociale problemen, uitgaande van de gemeenschappen om ons heen. 

Delfin voor de oceanen

Als bedrijf steunen we 4Ocean, dat plastic uit de zeeën en oceanen haalt en hergebruikt om armbanden van te maken.
Elke armband financiert de verwijdering van 0,5 kg afval uit de zeeën en oceanen die het meest worden aangetast door vervuiling.
Samen hebben we het equivalent van 6.945 plastic flessen van een halve liter uit de zee gehaald.