VOORAFSCHEIDERS MET FILTERS
VERHOOG DE CAPACITEIT VAN UW STOFZUIGSYSTEEM EN BESCHERM DE ZUIGUNIT

Filtervoorafscheiders zijn ontworpen om samen te werken met een centraal vacuümsysteem om het te zuigen materiaal te filteren, op te vangen en te ledigen.
De filter voorafscheiders zijn voorzien van filterhulzen van polyester vilt met interne spanveren en een automatisch tijd gestuurd reinigingssysteem, om een maximaal filtervermogen te garanderen.
De voorafscheider is voorzien van een cycloon inlaat versterkt met Hardox, waardoor het zelfs de fijnste deeltjes kan opvangen.
De container heeft een grote opvangcapaciteit welke eenvoudig met een afvoerklep te ledigen is. Optioneel kan lediging ook pneumatisch aangedreven worden. De voorafscheider is standaard voorzien van een niveausensor welke op de zuigunit wordt aangesloten. Wanneer de voorafscheider is volgezogen zal deze de zuigunit uitschakelen. Ook kan de voorafscheider worden uitgevoerd met ondersteuningsframe om big-bag lediging mogelijk te maken.
Om maximale prestaties te garanderen moet de filtervoorafscheider zo dicht mogelijk bij de op te zuigen materialen worden geplaatst.
 

Vraag vrijblijvend een offerte aan