ACCESSOIRESETS 
VOOR INDUSTRIËLE
VACUÜM REINIGING

Om een industriële toepassing uit te voeren, is het nodig om specifieke accessoires te gebruiken. Om de efficiëntie van uw industriële stofzuiger te maximaliseren, heeft Delfin een complete set accessoires ontworpen. 

Dankzij haar grote expertise in de industriële stofzuigersector heeft Delfin een set accessoires ontwikkeld waarmee het schoonmaakprobleem van elke klant op de werkplek kan worden opgelost. 

De geleverde oplossingen voldoen aan de behoeften van de meeste industrieën en toepassingen, waaronder: 
- accessoiressets voor algemene reiniging en voor het afzuigen van stof en vloeistoffen
- accessoiresets voor specifieke toepassingen, ideaal om de functionaliteit van uw industriële stofzuiger te maximaliseren. 

Hieronder vindt u de meest geschikte accessoiresets voor uw behoeften. 

ANDERE SETUPS

ANTISTATISCHE ACCESSOIRESETS 

  Antistatische accessoiressets

  Antistatische accessoiresets garanderen de hoogste veiligheidsniveaus voor de gebruiker tijdens het opzuigen van geleidend stof en materiaal. De aansluiting van alle componenten van de door Delfin geleverde industriële stofzuiger garandeert de juiste aarding

  Antistatische accessoiresets zijn gemaakt van neopreen antistatisch rubber en gegalvaniseerd staal, ideaal voor aarding. 

  Beschikbare diameters: 40, 50, 70 mm.

  ACCESSOIRESETS VOOR VOEDSEL & FARMA

   Accessoires set voor voedingsindustrie en farmaceutische industrie

   Accessoiresets ontworpen voor de voedingsindustrie welke zijn gemaakt van neopreenrubber met kleurcodering. Dit is ideaal om kruisbesmetting te voorkomen wanneer de industriële stofzuiger in verschillende toepassingen gebruikt wordt. 

   De accessoiresets voor de farmaceutische industrie zijn gemaakt van siliconen en garanderen de hoogste hygiëne- en veiligheidsniveaus tijdens het afzuigen van farmaceutische stoffen. 

   ACCESSOIRESETS VOOR HET ZUIGEN VAN GLOEIENDE MATERIALEN

    Accessoiresets voor het zuigen van gloeiende materialen

    Het afzuigen van hete of gloeiende materialen vereist geschikte accessoires. Daarom zijn de accessoires van Delfin voor deze toepassingen zo geconstrueerd dat ze bestand zijn tegen temperaturen tot 200°C en omvatten ze uitbreidingen en coatings die zelfs ideaal zijn voor het afzuigen van materialen op moeilijk bereikbare plaatsen zoals de bodem van industriële ovens

    ACCESSOIRE SETS VOOR OLIE & spanen

     Accessoire sets voor het opzuigen van olie & spanen

     Voor het afzuigen van metaalolie- en spanen uit gereedschapsmachines zijn versterkte accessoires nodig welke bestand zijn tegen de slijtage die wordt veroorzaakt door het opgezogen materiaal. Olie- en chips accessoiresets vervullen deze taak volledig dankzij neopreenslangen en versterkte slangen met koperdraad erin. 

     Vraag vrijblijvend een offerte aan

     +