• Stof

  Stof

  Stof opzuigen is een van de typische toepassingen van een Delfin industriële stofzuiger. Dankzij de grote filteroppervlaktes en effectieve filterreinigingssystemen weten wij zelfs met de meest fijne stof raad. Klik hier om ons aanbod Industriële stofzuigers te bekijken of vraag een vrijblijvende offerte aan!
 • Vloeistoffen / droge stoffen

  Vloeistoffen / droge stoffen

  Het opzuigen van vloeistoffen (koelwater, olie, emulsie, etc), zelfs gemengd met droge stoffen of poeders, is waar de industriële nat/droog stofzuigers van Delfin voor ontworpen zijn. Het opzuigen van vloeistoffen is met een vloeistofzuiger nog nooit zo makkelijk geweest. Vraag hier een vrijblijvende offerte aan!
 • Droge materialen

  Droge materialen

  Het hergebruik van materialen is met een Delfin industriële stofzuiger geen probleem. Het is daarbij wel van belang de juiste industriezuiger te kiezen, eventueel in combinatie met een voorafscheider. Voor de gewenste toepassing dient rekening gehouden te worden met onder andere de hoeveelheid en de karakteristieken van het op te zuigen materiaal.

 • Olie- en spanen

  Olie- en spanen

  Een industiele olie- en spanenzuiger van Delfin is een essentiele machine voor ieder bedrijf in de mechanische industrie. Dankzij de Tecnoil serie is het mogelijk om vloeistoffen en spanen automatisch van elkaar te scheiden. Hierdoor kan er efficient en kostenbesparend gewerkt worden. Klik hier en ontdek de Tecnoil serie of vraag een vrijblijvende offerte aan!
 • Gas- en/of dampafzuiging

  Gas- en/of dampafzuiging

  Het afzuigen van (las)dampen, geuren en lichte stoffen zorgen voor een schone en veilige werkomgeving voor de operator. Middels bronafzuiging weten de Delfin machines de kwaliteit van de werkomgeving aanzienlijk te verbeteren. Klik hier om het assortement te bekijken of vraag een vrijblijvende offerte aan!
 • Zeer fijne en gezondheidsgevaarlijke stoffen

  Zeer fijne en gezondheidsgevaarlijke stoffen

  Dagelijks zuigen de Delfin industriële stofzuigers al zeer fijne of gezondheidsgevaarlijke stoffen. Door het toepassen van gecertificeerde klasse L, M, H (HEPA) filters en effectieve opvang- en ledigingssystemen te hanteren bent u verzekerd van een 100% veilig werkend systeem.
 • Werken in ATEX zoneringen

  Werken in ATEX zoneringen

  Om veilig te werken in een ATEX gebied heeft u een industriële vaccuumunit nodig die ATEX gecertificeerd is voor de juiste ATEX zonering. Een industriezuiger uitgevoerd met alle technische opties die noodzakelijk zijn om de veiligheid van de operator en de werkomgeving te bewaren. Klik hier om het assortement te bekijken of vraag een vrijblijvende offerte aan!
 • Productie afval

  Productie afval

  Delfin is de partner van vele OEM'ers voor het integreren van stofzuigsystemen in hun machines. Van machines die aluminium snijden tot bijvoorbeeld het verspanen van materialen, ze hebben allemaal een Delfin industriële stofzuiger nodig. Vraag ons om advies!

Welk materiaal dient opgezogen te worden?

Iedere industriële stofzuiger van Delfin kan ieder type materiaal opzuigen, van fijnstof, vloeistoffen, olieen, sludge of juist grove materialen. Er is geen materiaal waar onze machines geen raad mee weet! Delfin heeft een zeer uitgebreid assortiment waaronder meer dan 150 verschillende modellen industriezuigers in verschillende uitvoeringen.

Iedere vacuumunit is uniek wegens de vele technische details waardoor het ene model beter geschikt is voor het opzuigen van een bepaald soort materiaal dan een ander model. Daardoor bevelen wij sommige industriezuigers aan voor het opzuigen en scheiden van smeerolie en spanen, sommigen voor het filteren van lasdamp, oliemist of gas en andere industriezuigers op maat aangepast op de wensen en behoefte van onze klanten. Kortom, of u (fijn)stof, vloeistof, vaste stoffen, gassen of welk materiaal dan ook moet op- of afzuigen in welke hoeveelheid dan ook, u bent bij Delfin Nederland aan het juiste adres!

Klik op het materiaal welke dient te worden opgezogen om het aanbod te bekijken of neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!
Onze specialisten helpen u graag met gedegen advies voor de perfecte oplossing die aan uw wensen zal voldoen!