Delfin: officiële HP Partner voor het onderhoud van Jet Fusion Printers 500/300 Series

19/11/2019

Delfin is officiële HP partner voor onderhoud aan 3D printers
3D printen verandert de wereld van productie en prototyping, dankzij de grote voordelen die het biedt op gebied van snelheid, besparen en functionaliteit. De grote leiders in de productiesector hebben innovatieve oplossingen ontwikkeld om de evolutie en de snelle verspreiding van deze nieuwe technologieën mogelijk te maken.

HP, leider op het gebied van technologie en de print industrie, maar ook leidende speler op de markt van additieve productie, heeft Delfin gekozen als partner voor het onderhoud van zijn Jet Fusion 500/300 Series 3D printer. Meer specifiek heeft HP gekozen voor een aangepaste versie van de 300BL "made for HP" (aangepast en gemerkt volgens HP vereisten).


300BL: de industriële stofzuiger voor het onderhoud van jouw Jet Fusion 500/300 Series 3d printer

Industriële stofzuiger voor onderhoud aan 3D printer

Delfin werkt al jaren samen met fabrikanten en gebruikers van poederbed fusieprinters om producten te ontwikkelen die een lange levensduur en maximale efficiëntie kunnen garanderen, zelfs na lange en continu werkcycli. Dankzij deze focus heeft Delfin de 300BL MADE FOR HP gecreëerd, een ATEX stofzuiger op maat gemaakt voor HP, die ondanks de uiterst compacte afmetingen hoge prestaties kan garanderen.
 
Industriële stofzuiger voor 3D printer

De 300BL MADE FOR HP is de juiste stofzuiger voor het onderhoud van de Jet Fusion 500/300 printer! Na de printcyclus kunnen alle overgebleven poeders gemakkelijk worden teruggewonnen uit de 40 liter container, terwijl de veiligheid dankzij de ATEX zone 22 certificering gegarandeert blijft. Het gemak en compacte formaat van de 300BL worden gecombineerd met de lange levensduur dankzij de koolborstelloze motor, welke een levensduur van maximaal 20.000 draaiuren heeft en vrij van onderhoud is.

5 Gevaarlijke aspecten over aluminium welke elke werknemer moet weten

13 January

Meer lezen ...

Hoe goed is uw farmaceutische faciliteit beschermd tegen besmetting of het risico op ongevallen?

18 December

Meer lezen ...

Hoe met poeders om te gaan om wijn te corrigeren

14 January

Meer lezen ...

VERZOEK MEER INFORMATIE