Oppervlakte en vloerbewerking

Industriële stofzuigers voor oppervlakte- en vloerbewerking

Bedrijven in de bouwsector die gespecialiseerd zijn in vloer- en oppervlaktebehandelingen genereren een grote hoeveelheid fijn, schadelijk stof door het gebruik van machines en gereedschappen, zoals schuurmachines, verticuteermachines, snijders en straalmachines. Het fijne stof van cement, beton, marmer, hout, metaal, aluminium, gips en graniet kan een ernstige bedreiging vormen voor de gezondheid van werknemers. In combinatie met individuele beschermingsmiddelen is een industriële stofzuiger de beste oplossing welke van fundamenteel belang is om het stof vanaf de bron op te zuigen.
Industriële stofzuigers voor oppervlakte- en vloerbewerking

INDUSTRIËLE STOFZUIGERS VOOR FIJNE, GEVAARLIJKE STOFFEN

Het gebruik van een industriële stofzuiger voor fijnstof op de bouwplaats, in plaats van een traditionele commerciële stofzuiger, in combinatie met beschermende werkkleding is de ideale oplossing voor dit soort problemen.
 
De belangrijkste kenmerken om op te letten bij het kiezen van dit type industriële stofzuiger zijn:
1. Absoluut HEPA H14 gecertificeerde filters: tot 0,18 micron met 99,995% efficiëntie;
2. Continu en effectieve filterreinigingssystemen;
3. Veilige opvangsystemen voor het opgezogen stof (zoals het Endless Bag opvangsysteem);
4. Compactheid en transporteerbaarheid.

TÜV certificering

TÜV certificering

Een brede range industriële stofzuigers van Delfin zijn door de onafhankelijke certificeringsinstantie TÜV SÜD gecertificeerd. Dit certificaat hebben deze machines ontvangen voor de volledig veilige omgang met stofafzuiging. Deze certificering heeft betrekking op de gehele machine, inclusief filters en accessoires, en garandeert een uitstekende filterkwaliteit.
In hoogte verstelbare industriële stofzuigers

IN HOOGTE VERSTELBARE STOFZUIGERS

Voor deze industrie heeft Delfin diverse industriële stofzuigers in het assortiment welke in hoogte verstelbaar zijn. Dit zorgt ervoor dat deze machines zeer eenvoudig te verlagen zijn in hoogte en daardoor eenvoudig te transporteren zijn in diverse bestelbussen. 
Industriële stofzuiger met longopac zakken

202 DS Endless Bag INDUSTRIËLE STOFZUIGER

Compacte industriële stofzuiger met twee motoren voor bouwplaatsen. In hoogte reduceerbaar voor transportgemak. Voorzien van groot polyester cartridge filter (3 m2) met Dustop halfautomatisch reinigingssysteem en Endless Bag opvangzak voor het veilig opvangen en afvoeren van gezogen materialen.

Industriële stofzuiger DG Export PN

DG EXPORT PN STOFZUIGER

Krachtige stofzuiger met zijkanaalventilator, welke is voorzien van een polyester sterfilter met groot filteroppervlak en automatisch filterreinigingssysteem. Dankzij zijn vermogen ideaal te gebruiken met langere slanglengtes waardoor de stofzuiger niet verplaatst hoeft te worden.

DM3 industriële stofzuiger met longopac zakkensysteem

DM3 Endless Bag INDUSTRIËLE STOFZUIGER

Industriële stofzuiger met 3 krachtige motoren voor de bouw- en werkplaatsen. In hoogte verstelbaar voor transportgemak. Voorzien van groot polyester sterfilter (3 m2), handmatige reiniging en Endless Bag opvangzak voor het veilig opvangen en afvoeren van schadelijke materialen.

Verzoek informatie